London, párizsi látogatással

2014-ben London, párizsi látogatással, a Csikisulival!

Jelentkezési határidő: november 4.

Időpontja: 2014. július 21-28. (8 nap)

 

A diákutazás ára: 115.800 Ft, mely tartalmazza

  • a szállást: londoni családoknál (London kertvárosában), párizsi tranzitszállás
  • az utazást: autóbusszal (légkondicionálás, DVD)
  • a helyi utazást (a saját busszal)
  • a teljes ellátást: kontinentális reggeli, csomagolt ebéd, meleg vacsora
  • a programban szereplő összes belépődíjat
  • az állandó idegenvezetőt

Költség még:

  • A baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás díja 2013-ban: 14 éves korig 2.800 Ft, 14 év fölött 4.320 Ft
  • A diákok 2013-ban kb. 50-100 font költőpénzt hoztak
  • Testvérek, szülők, rokonok, barátok is jöhetnek.
  • 18 éven felüliek felára 15.000,- Ft/fő

 

A szülők a StudentLines Diákutazási Irodával állnak szerződésben, az iskola összekötő szerepet lát el, és létszámtól függően biztosít kísérőtanárt, aki felügyel a gyerekekre.

Programok:

1. nap PASSAU: Délelőtt indulás Budapestről. Városnézés a "Három folyó városában", Passau-ban. Utazás Németországon és Belgiumon keresztül. Éjszaka a buszon.

2. nap A KENTI GRÓFSÁG: Átkelés Angliába a Csalagúton. Séta a doveri tengerparton ("fehér sziklák"). Városnézés Canterbury-ben, majd séta Dickens városában, Rochester-ben, szabadprogram a belvárosban. Este a szálláshelyek elfoglalása.

3. nap LONDON FELFEDEZÉSE: Westminster-negyed: Parlament, Big Ben, Whitehall: Lovastestőrség laktanyája, Downing Street 10, zenés őrségváltás a Buckingham Palotánál, St. James' Park, The Mall, Piccadilly Circus, Soho, China Town, Trafalgar tér, látogatás a National Gallery-ben.

4. nap KENSINGTON-NEGYED: Délelőtt látogatás – a csoport választása szerint - a Natural History Museum-ban (dinoszauruszok, földrengés-imitáció, esőerdő stb.) vagy a Science Museum-ban (a tudomány és technika fejlődése), majd séta a Hyde parkban. Délután London megtekintése felülnézetből a világ egyik legnagyobb óriáskerekéről, a London Eye-ról.

5. nap MÚZEUMI SÉTA: Délelőtt a páratlan gyűjteménnyel rendelkező British Museum megtekintése (ókori kincsek, Rosetti kő, múmiák, stb.), majd szabadprogram, vásárlási lehetőség az Oxford Street-en. Délután barangolás a Covent Garden-ben, majd a City-n áthaladva séta a Tower körül.

6. nap MONTMARTRE: Délelőtt átkelés a kontinensre, majd utazás a francia fővárosba. Séta Párizs művésznegyedében a Montmartre-on (Sacre-Coeur, Festők tere). Este a szállás elfoglalása a Párizs környéki tranzitszállóban.

7. nap PÁRIZS FELFEDEZÉSE: Egésznapos gyalogos városnézés a francia fővárosban: Pompidou központ, Városháza, Szt. Lajos-sziget, Cité, látogatás a Notre Dame-ban, Latin negyed, Concorde tér, Luxori obeliszk. Este indulás haza. Éjszaka a buszon.

8. nap: Utazás Németországon és Ausztrián keresztül. Érkezés Budapestre az esti órákban.

 

Jelentkezési határidő:

 

2013. november 4. hétfő

 

20.000 Ft/fő előleggel

(névvel ellátott lezárt borítékban)

 

Nagyné Szalai Judit

Kovács Dominika

 

~~~